TEDÜ Mütevelli Heyet Üyesi Sn. Aclan Acar Konuğumuz Oldu

ACLAN ACAR TEDÜ'NÜN KONUĞU OLDU

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı, TED Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Sn. Aclan Acar TED Üniversitesi'nin konuğuydu.

Türk Eğitim Derneği yöneticileri, TED Üniversitesi akademisyenleri ve yöneticileri ile TED Ankara Koleji yöneticilerinin katıldığı toplantıda Sn. Aclan Acar, TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan hemen sonra başlayan meslek hayatındaki çeşitli sektörel deneyimlerini yaşanmış örneklerle paylaştı. Dünya vatandaşı şirketlerde kurumsal yönetişimin ve hesap verebilirliğin önemini anlatan Sn. Acar, 20 yıllık genç bir şirket olarak Doğuş Otomotiv'in Türk otomotiv sektöründeki ilklerini ve başarılarla dolu hikayesini de özel bir sunumla katılımcılara aktardı.

Toplantı sonrasında TED Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sn. Selçuk Pehlivanoğlu Sn. Aclan Acar'a başta TED Üniversitesi olmak üzere TED toplumuna verdiği katkılar adına teşekkür ederken, Üniversitemize bağışlamış olduğu amfi için kendisine bir şükran plaketi sundu.

Daha fazla fotoğrafa TEDÜ Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.